Sa5kia
IT Services & Webhosting
HOME

DOMEINREGISTRATIE UNIX WEBHOSTING
  • Extra harddiskruimte
  • Extra dataverkeer
SYSTEEM WEBAPPliCATIES CONTACTISP Gids

NetBSD
Server

Uw server bij u op locatie

Bespaar dure licentie kosten
Bespaar kosten op systeembeheer
Grotere prestaties, betere performance
Betere beveiliging

Mogelijkheden UNIX (NetBSD) server:

Domain controller
De server kan uw huidige Windows domain controller vervangen; workstations op uw kantoor loggen via de UNIX server in op uw domein en krijgen beveiligde persoonlijke - en openbare netwerkschijven gemapt zoals u gewend bent.

Intranet
U kunt op deze server indien gewenst een intranet website laten hosten.

Mail server & Outlook Exchange
De server kan fungeren als mail server en Outlook onderdelen als openbare mappen, kalenders (iCal) en globale contactpersonen (GAL) onderling laten delen zoals u gewend bent van een Exchange server.

VPN tunnel
Mobiele medewerkers kunnen indien gewenst via een beveiligde VPN tunnel van buitenaf op uw bedrijfsnetwerk inloggen en zo alle benodige resources bereiken, zoals e-mail en e-mail archieven, netwerkschijven en Outlook kalenders en contactpersonen.

Windows server applicaties
Heeft u Windows server / client model applicaties in gebruik en server applicaties welke niet vervangen kunnen worden? Het is mogelijk om dergelijke applicaties via een emulgator op de UNIX server te laten draaien.

Snelle workstations
Indien gewenst, kunnen wij uw workstations op kantoor dusdanig beveiligen dat zij altijd hun performance zullen behouden en geen tot nauwelijks systeembeheer meer nodig hebben. Dit doen wij met het pakket DeepFreeze welke de systeemschijf van de workstations "bevriest"; na iedere herstart zal de pc weer 100% terug zijn zoals wij hem achter gelaten hebben. Zelfs anti-virus software zal dan overbodig zijn en netwerkschijven kunnen via de server op virussen gecontroleerd worden.
Copyright © 2019 - sa5kia - Algemene voorwaarden
* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
NL
EN